4 juni 2022
16:00

Boo FF

Referat: Västerhaninge IF - Boo FF

Hur ska man summera den här matchen? Västerhaninge gör ingen vidare prestation. Få passningar inom laget, obefintligt presspel, allmänt virrigt. Det man dock inte kan ta ifrån laget är kämpaglöden. Vi ska också komma ihåg att vi har en motståndare också som i den här matchen var det bättre laget. Boo skapade betydligt fler chanser och borde ha dödat den här matchen.
Första halvlek 0-0 med övervikt i spel och chanser till Boo. I andra Linus som i övrigt var mycket bra i målet kommer ut långt utanför straffområdet, försöker nicka bollen. Boo fångar upp andrabollen, ut på kanten skott i mål. Västerhaninge spelar mer och mer desperat. Domaren missar en solklar straff till hemmalaget då Max tunnlar Boos målvakt innan han blir kapad istället blev det frispark till Boo!

Boo börjar spela mer på resultatet, drar ner på tempot försöker få tiden att gå (fin omskrivning för maskning) och det skulle straffa sig. I femte övertidsminuten bollen in i Boos straffområde, Adnan offrar sig hänsynslöst, hopslag bollen ut till Lucas som bredsidar in kvitteringen, matchen slut. Skönt men inte helt rättvist.

Glädjande idag förutom kämparglöden och poängen var att vi äntligen fick göra 90 minuter med elva man.